Wedstrijden

Waar kan ik wedstrijden doen?

Naast de interne competitie die binnen de vereniging verschoten wordt, zijn er ook wedstrijden tegen mensen buiten Sv. O.K.K.


Uitslagen Cattle Trade

De uitslagen van de Cattle Trade staan in onderstaande link.

Unforgiven


O.K.K. Cattle Trade 2023

Na een lastige tijd voor iedere cowboy en schutter is het dan toch weer mogelijk. Met veel plezier kunnen wij als vereniging melden, dat we op 5 maart 2023 weer een Cattle Trade kunnen organiseren. The Cattle Trade Unforgiven zal een mooi festijn worden, waar we echt met z’n allen naar uitkijken. Met veel inzet en vrijwilligers gaan we er iets onvergetelijks van maken.

We zijn op dit moment nog in gesprek met elkaar hoe de dag er precies uit zal gaan zien, maar dat is een kwestie van de puntjes op de i zetten. Uiteraard gaan we voor het houtblokschieten, zoals iedereen van ons gewend is. Verder zal er ook sprake zijn van actie met de repeteergeweren, coachguns en revolvers. Iedereen is welkom. Ook niet schutters kunnen een kijkje komen nemen en een drankje nuttigen. Verder zullen er de nodige kraampjes zijn waar uiteraard weer het e.e.a. zal worden aangeboden voor de liefhebbers. Aan het einde van de dag worden de prijzen verdeeld. Daarna gaan we met iedereen de dag nog lekker analyseren en bepraten en genieten van het samenzijn. Cowboys en liefhebbers onder elkaar. Eindelijk en we kijken uit naar jullie bezoek.

Kom dit meemaken, want dit wordt een dag die niet snel vergeten zal worden. Net als alle voorgaande edities.

O.K.K. Cattle Trade Unforgiven 5 maart 2023 noteer hem in de agenda en graag tot ziens.

Cowboy greetz van de organisatie


Voor een overzicht van alle wedstrijden kunt u kijken op:

KNSA:
https://www.knsa.nl/sportaanbod/

Baanplanner:
http://www.baanplanner.eu

Luchtwedstrijden:
http://www.ltc-lg.nl/

Overzicht voor de HW club competitieseizoen vindt u hier:
http://www.club-hw.nl/
of:
http://www.ltc-hw.nl/
of:
http://www.zwartkruit.nl/

En voor de DWSA klikt u hier:
http://www.dwsa.nl/

Voor informatie over duel  schieten:
http://www.dfda.nl/